headershadow

Page content

Golfevent

Welkom bij de Golfrevolutie

 

Golfwereld op z'n kop30 mei wordt de dag waarop alles anders wordt in de golfwereld. Waar golf nu bij velen nog het imago heeft van een saaie, dure en elitaire sport die alleen maar wordt beoefend door oude, blanke mannen gaat Golfrevolutie die wereld op z’n kop zetten.

 

De winnaars van de Facebook Contest zijn bekend.

 

Na urenlang beraad heeft de jury besloten dat Tirza Rusland met onderstaande motivatie een plekje in de groep met BN’ers heeft gewonnen en aan de golfclinic mee kan doen. Golfrevolutie wil niets liever dan dat Tirza ook bevangen wordt door het golfvirus. Tirza lijkt wat scepsis tegen de golfwereld te hebben, maar staat er open voor om te ervaren hoe terecht dit nou eigenlijk is.

Motivatie Tirza Rusland

De tweede plek was een close call. Er waren een aantal dames met ongeveer evenveel stemmen. Met 1 stem verschil ten opzichte van de rest heeft Debbie de Graaf het 2e ticket om aan de clinic deel te nemen bemachtigd.

Motivatie Debbie de Graaf

Wat Gaan We Doen?

 

 Op woensdag 30 mei van 11:30 tot 15:00 uur krijgen 17 BN’ers de nog nooit gegolfd hebben een golfles en gaan zij ervaren hoe leuk deze sport is. Tijdens een clinic van 3 uur zullen alle geheimen van de golfsport worden onthuld.

De volgende BN’ers doen mee met het event: Hind Laroussi, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Howard Komproe, Nurlaila Karim, Sergio IJssel, Guilly Koster, Kempi, Jetty Mathurin, Sigourney Korper, CPG, Jasmine Sendar, Farida van den Stoom, Fernando Halman en Ivette Forster.

Hind Laroussi, Howard Komproe, Nurlaila Karim, Sergio IJssel, Kempi, Jetty Mathurin, CPG en Guilly Koster

Waar vindt het plaats?

 

Golfbaan de Hoge Dijk en Golfschool Fairway stellen hun locatie ter beschikking voor dit evenement. Deze Golfbaan ligt in Amsterdam – Zuidoost vlakbij het AMC.

Golfbaan de Hoge Dijk

De Outfits.

 

 Het event wordt gesponsord door kledingmerk Golfjunkie. De BN’ers en de winnaars van de Facebookcontest ontvangen naast de golfles een complete outfit van Golfjunkie bestaande uit bijvoorbeeld een polo, een broek en een trui naar keuze.

Outfit Golfjunkie

0 reacties op “Golfevent

Plaats een reactie


*