headershadow

Latest Blogposts

4 Tips voor het Kiezen van de Beste Golf Zonnebril

Golf zonnebril

Iets dat veel golfers over het hoofd zien is het belang van de juiste golf zonnebril. Het is erg belangrijk om de juiste golf zonnebril te vinden om je ervan te verzekeren dat je alles goed ziet en daardoor je beste spel kunt spelen.

Polarisatie

De meest doorslaggevende factor bij het uitkiezen van de juiste golf zonnebril zou moeten zijn hoeveel van de schadelijke UV straling van de zon wordt tegengehouden. In het meest ideale geval blokkeert je zonnebril 100% van de Ultraviolet straling zonder daarbij je zicht te beperken. De meeste fabrikanten geven aan hoeveel straling door de zonnebril wordt tegengehouden.

Gewicht

De 2e meest cruciale factor bij het uitzoeken van de meest geschikte golf zonnebril is het gewicht. Een te zware golfbril op je neus kan gaan schuiven of er zelfs af vallen bij het swingen van de club en daarmee je focus volledig om zeep helpen.

Vandaag de dag is er een overvloed aan golf zonnebrillen die gemaakt zijn van technologisch doorontwikkeld en zeer licht materiaal. De perfecte golf zonnebril is zo licht dat je amper merkt dat je hem op je neus hebt zitten.

Stijl

Dit staat wellicht bij velen bovenaan het lijstje van punten waar rekening mee wordt gehouden bij het shoppen voor een golf zonnebril. Laten we eerlijk zijn, het is toch behoorlijk belangrijk om een onuitwisbare indruk op de dame of heer die de buggy met koude drankjes bestuurt te maken met je gevoel voor stijl.

Bij sommige mensen staat zo’n beetje alles, maar als je op zoek bent naar de beste golf zonnebril moet je echt een flink aantal verschillende modellen uitproberen om er zeker van te zijn dat je geen model kiest dat het net niet doet voor je. Bij het vinden van de beste golf zonnebril moet je echt proberen uit te vissen welk montuur en welke vorm glazen het beste past bij jouw gezicht.

Prijs

Alhoewel sommige golfers meer dan genoeg geld uitgeven aan golf artikelen om een klein dorp van te kunnen onderhouden, hoef je voor een goede golf zonnebril echt geen bank te beroven. Verrassend genoeg zijn sommige van de golf zonnebrillen die wij tegen zijn gekomen verrassend gunstig geprijsd.

LAAT HIERONDER JE VOORNAAM EN
E-MAILADRES ACHTER OM DE BESTE SWINGTIPS TE ONTVANGEN
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “4 Tips voor het Kiezen van de Beste Golf Zonnebril

Plaats een reactie


*