headershadow

Page content

Business

Laat jij vele euro’s omzet liggen? Een gevleugelde uitspraak als het om business doen gaat is toch wel de volgende:

More business is done at the golf club than in the office

Golf en business

Maar wat nou als je niet kunt golfen? Dan loop je dus het risico vele euro’s omzet te verspelen aan je concurrenten die wel allemaal golfen. Zij nemen hun relaties mee naar de golfbaan, bouwen deze relatie verder uit en closen vervolgens de deal. Tijdens het golfen ben je in een ontspannen sfeer en in een andere omgeving dan op kantoor. Hierdoor heb je op een totaal andere manier contact met je klanten. Zij zullen dit waarderen en de o zo belangrijke “gunfactor” zal veel vaker in je voordeel gaan uitpakken.

Voor wie?
Golfrevolutie heeft al voor vele grote organisaties het golflesprogramma verzorgd, waaronder ING, Nationale Nederlanden, Microsoft, ABNAMRO, Centric, The Guest Card, EZVN en The Other Network.

Golfes ING ABNAMRO CENTRIC National Nederlanden Microsoft EZVN The Guest Card The Other network

De mogelijkheden:

Bedrijfsdagen

Golfrevolutie heeft zeer veel ervaring in het organiseren van bedrijfsdagen. Dit kan zijn voor kleine groepen van 6 personen tot grote groepen van wel 100 man. Dit kan met of zonder lunch en/of diner en er kan zowel voor beginnende als gevorderde golfers een uitdagende dag worden samengesteld.

Lessen

Golfrevolutie verzorgt golflessen door het hele land. We hebben altijd een locatie in de buurt, zodat de reistijden beperkt blijven. Veel van onze klanten nemen samen met hun eigen klanten golfles om op die manier een aantal uren met hun te kunnen spenderen op een manier die anders niet mogelijk is.

Golfen en meetings

Veelal worden meetings gecombineerd met een golfclinic of -wedstrijd. De mogelijkheden op dit gebied zijn legio.

 

Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen en het juiste programma te bepalen.

 

 

 

0 reacties op “Business

Plaats een reactie


*